Naročila - ZUTS Kranj - Združenje učiteljev in trenerjev smučanja Kranj

Pojdi na vsebino

Naročila

Pomerjanje in zaključevanje naročil za nakup smučarskega kompleta ZUTS Kranj:

Pomerjanje smučarskih kompletov bo potekalo od ponedeljka do srede, 15., 16. in 17.02.2021 med 16h in 20h v prostorih ZUTS Kranj.

Zaradi trenutnih ukrepov bo pomerjanje potekalo po spodaj izpolnjenem seznamu. Vsak termin ima dve mesti, na katerega se vpišete sami. Svoje ime napišete v eno izmed polj označenih z ''*'' (zvezdico). Po vpisu povezavo zaprete, program pa samodejno shranjuje podatke. Naprošamo vas, da se terminov držite in da upoštevate vsa trenutna priporočila NIJZ. Naprošamo vas tudi, da se ne zadržujete na hodniku in stopnišču pred pisarno.

V kolikor se boste po pomerjanju odločili za nakup kompleta, bo potrebno to potrditi z nakazilom avansa v višini 140€ na račun društva do vključno petka 19.2.2021.

Podatki za nakazilo:
Koda namena  : OTHR - Drugo
Namen plačila: Ime in priimek
TRR oz. IBAN : SI56 0700 0000 0497 021
Referenca    : 00-številka modre kartice
Prejemnik    : Združenje učiteljev in trenerjev smučanja Kranj,
               Partizanska cesta 39, 4000 Kranj

Povezava na izbiro termina pomerjanja:

Informativno zbiranje naročil za nakup smučarskega kompleta ZUTS Kranj:

UO ZUTS Kranj je iz ožjega izbora ponudb smučarskih kompletov Zinner in Tenson izbral slednjega na podlagi podrobnega opisa, kvalitete, vzorcev in najugodnejše ponudbe. Komplet bo v kombinaciji zelene, modre in bele barve. Na podlagi spodnjega izpolnjenega informativnega naročila bomo izbrali tudi termin in lokacijo za pomerjanje oblačil. Trenutna polna cena kompleta (bunda+hlače) je za člane s poravnano letošnjo članarino 335€. Predvidena participacija ZUTS Kranj bo odvisna tako od izvedenega zadnjega sejma iz leta 2019, kot tudi predvidene izvedbe letošnjega sejma v novembru (enote se bo upoštevalo ločeno, za vsak sejem posebej) in morebitnih sponzorjev. Naročena oblačila bodo na razpolago članom v času po sejemskem zaključku, ko bo tudi določen končni prispevek ZUTSa.

Pri pomerjanju boste obveščeni tudi o datumu nakazila AVANSa v višini 140€, ki ga bo potrebno izvesti pred oddajo naročila ponudniku oblačil TENSON. Takrat se bo možno tudi odločiti glede napisa sponzorjev na uniformi, obvezen pa bo znak društva in slovenska zastava!

Korektno izpolnjene informativne ponudbe pričakujemo do prazničnega ponedeljka 8.2.2021.
Povezava na podrobnejšo predstavitev smučarskega kompleta:
Možna nabava dodatkov k smučarskemu kompletu:
Dodatna ponudba
© 2020 * ZUTS Kranj *
LOKACIJA:
Partizanska cesta 39, 4000 Kranj

Uradne ure pisarne:
- po dogovoru preko e-pošte
KONTAKT:
info@zuts-kranj.si
Nazaj na vsebino